Enter your keyword

FAQ

FAQ (Frequently Asked Questions – Vaak gestelde vragen)

Heeft u een vraag waar u liefst meteen een antwoord op wenst? Wel, precies om die reden hebben wij een faq opgesteld waarin de meest gestelde vragen aan bod komen. Mocht uw vraag er onverhoopt niet tussen staan, geen probleem. U kan ons in dat geval contacteren via het contactformulier op onze website.

Bestellen FAQ

Moet ik me registreren als klant om te kopen in de webshop van KleineTovenaar.eu?

Neen, dat hoeft niet als u dat niet wil. U kan bij het afrekenen in het winkelmandje een account aanmaken, maar dat is niet verplicht. U kan ook bestellen als gast waardoor u dus geen nood heeft aan een account. Toch heeft een account voordelen. Zo kan u eenvoudig uw recente bestellingen bekijken, uw factuur en/of verzendadres aanpassen en uw persoonlijke gegevens aanpassen. Uw account wordt beschermd door een wachtwoord. Geef dit nooit aan derden. Wij van onze kant, zullen u ook nooit om uw wachtwoord vragen. U alleen kent dus het wachtwoord. Conclusie: u kiest volledig zelf of u een account aanmaakt of niet.

Wat wordt er gedaan met de door mij aangeleverde persoonlijke gegevens?

KleineTovenaar.eu zal nooit uw gegevens doorgeven of verkopen aan andere partijen. Alleen ten behoeve van de levering zullen uw gegevens hiervoor worden verstrekt aan de bezorgdienst. Wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief, zal u deze ontvangen op het gevraagde adres.

Ik heb een bestelling geplaatst en heb het verkeerde product gekozen en / of het verkeerde adres ingevoerd. Kan u dit aanpassen?

Ja, geen probleem. Geef ons de gewenste wijziging door en we bekijken hoe we het probleem voor u kunnen oplossen! We willen vriendelijk vragen om uw vraag te stellen via een mailtje aan info@kleinetovenaar.eu.

Wordt er een ontvangstbevestiging van mijn bestelling verzonden?

Jazeker, nadat u een bestelling heeft geplaatst via onze website ontvangt u automatisch een orderbevestiging. Deze orderbevestiging wordt zonder tussenkomst van ons naar u verzonden. Mocht u deze niet hebben ontvangen, willen we vragen om ons een mailtje te sturen met daarin wat u besteld had en wanneer. Wanneer u geen automatische bevestiging heeft gekregen via e-mail is er wellicht iets misgelopen.

Heeft u alle goederen in voorraad?

Meestal wel. Wij trachten zoveel mogelijk bestellingen vanuit onze ruime voorraad af te leveren. Mocht een artikel niet meer voorradig zijn, zullen wij u hierover meteen na het orderpicken hiervan verwittigen, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Ja, dat kan, maar alleen na afspraak. Wanneer u heeft gekozen voor afhaling, zullen wij u een aantal mogelijke data doorgeven. Vervolgens kan u uw bestelling komen afhalen en cash betalen. De elektronische betaalmogelijkheden die we aanbieden op onze webshop, kunnen niet worden gebruikt bij afhaling. Wenst u toch elektronisch te betalen, willen we u vragen om de gewenste betaalmethode te kiezen bij het afrekenen en te kiezen voor afhaling.

Ik heb gekozen voor afhaling, maar bij nader inzien zou ik toch liever mijn bestelling laten leveren. Kan dat?

Dit kan zeker, maar mogelijk dient u nog wel de verzendkost bij te betalen indien uw orderbedrag te laag is voor gratis verzending. Neem hiervoor met ons contact op via info@kleinetovenaar.eu.

Ik heb een cadeaubon aangekocht, hoe verloopt het verder?

Kleinetovenaar.eu cadeaubonnen worden manueel door ons aangemaakt. U ontvangt eerstdaags na uw bestelling een voucher die u kan cadeau doen aan de ontvanger. Cadeaubonnen zijn in verschillende bedragen beschikbaar en u kan naar hartelust bedragen combineren. Wij voegen deze dan samen tot 1 vouchercode, tenzij anders gewenst.

Kan ik ook betalen met een Tukadoo geschenkbon?

Jazeker, De Kleine Tovenaar is een door Tukadoo erkende handelaar. Wij aanvaarden Tukadoo geschenkbonnen op elektronische wijze en bij afhaling van uw bestelling. Momenteel zijn onze ontwikkelaars bezig met het aanpassen van de website om op eenvoudige wijze Tukadoo bonnen te kunnen aanvaarden. Voorlopig vragen we daarom om uw vouchercodes aan ons te bezorgen via e-mail voorafgaande aan uw bestelling! Meer informatie op de Tukadoo website.

Betalen FAQ

Hoeveel zal ik uiteindelijk betalen voor mijn bestelling?

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en taksen. Hoeveel de verzendkost bedraagt, hangt af van het artikel (in bepaalde gevallen), het land van bestemming en /of regio en uw orderbedrag.

Hoe kan ik betalen op KleineTovenaar.eu?

We bieden u de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden zoals PayPal, Visa, iDEAL, Bancontact/Mister Cash, Sofortbanking en cash bij afhaling. wij werken hiervoor samen met een paymentprovider: Mollie. Dit is een bedrijf dat dat voor ons het volledige betaalproces afhandelt. U betaalt dus aan hen via het betaalmenu op onze website. Enkel cash bij afhaling betaalt u rechtstreeks aan ons.

Ik weet niet zeker of mijn betaling wel goed is uitgevoerd. Wat moet ik nu doen?

Eerst en vooral kan u zelf controleren bij uw betalingsinstelling of het bedrag werd afgeboekt van uw rekening of PayPal account. Wanneer u nog niet zeker weet of het in orde is, kan u ons contacteren. Hou er wel rekening mee dat een betaling via overschrijving meerdere dagen in beslag kan nemen, zelfs bij binnenlandse betalingen.

Kan ik met Visa betalen op KleineTovenaar.eu?

Jazeker, dit verloopt via onze payment provider Mollie die instaat voor een veilige betalingsomgeving.

Ontvang ik een aankoopbewijs?

Jazeker, we versturen de factuur samen met uw bestelling tenzij u een ander factuuradres opgeeft. In dat geval zullen wij de factuur bezorgen via e-mail en niet bij de bestelling voegen. Op die manier kan u een cadeautje laten verzenden zonder dat de ontvanger weet wat het gekost heeft.