Enter your keyword

Goedkoop knutselgerief bestellen

Goedkoop knutselgerief bestellen

We wonen in België, een mooi land met een rijke geschiedenis en een land waar het goed is om te leven en te werken! Helaas zijn de weergoden ons niet altijd goed gezind en worden de hemelsluizen regelmatig opengezet. Tijdens die mindere dagen hoeven uw kinderen zich niet te vervelen. Wij hebben alle producten in huis om deze slecht-weer-dagen snel te vergeten. Misschien kan u goedkoop knutselgerief bestellen en dan zelf ook genieten van een beetje rust?

SW0643339_grey

Ook bij slecht weer uw kinderen entertainen? Het kan!

Compleet gamma knutselgerief

KleineTovenaar.eu beschikt over een compleet gamma knutsel benodigdheden zoals verf, penselen, stiften, wasco’s, hobbymesjes en dergelijke meer. Daarnaast hebben we ook complete Seedling knutselsets waarmee u bijvoorbeeld een schild kan maken, een katapult maken of een eigen tasje ontwerpen. Deze knutselsets zijn van hoge kwaliteit en zijn samengesteld met allen noodzakelijke producten om het knutselwerkje volledig te kunnen afronden. Voor vakantiedagen kan u ook steeds beroep doen op onze leuke spellenboeken met 500 spellen.

Ook voor de kleinsten

Voor de kleinste pagadders hebben wij ook kleurboeken van Bumba en Maya de Bij alsook stickerboeken. Liever een beetje creatiever? Bestel in dat geval onze vingerverf en onze kleine en grote schetsboeken. Bang voor vieze kleding achteraf? Geen probleem met onze SES kliederschort kan u dit voorkomen.

assortiment