Enter your keyword

Goedkope geschenkartikelen kopen

Een geschenk voor groot en klein

Een geschenk krijgen is altijd leuk, maar geven soms nog leuker. Of u nu een geschenk zoekt voor kleine of iets grotere kinderen, wij hebben het zeker in ons assortiment. Ook voor volwassenen biedt KleineTovenaar.eu een compleet gamma geschenkartikelen aan. Wij bij KleineTovenaar.eu houden van degelijke, originele en vooral goedkope geschenkartikelen waarmee u een glimlach op iemands gezicht kan toveren. Goedkope geschenkartikelen kopen = KleineTovenaar.eu bezoeken!

2gne-002

Een persoonlijke boodschap bij uw geschenk

Een geschenk is altijd een persoonlijk iets, vandaar dat wij de mogelijkheid bieden om een persoonlijke boodschap door middel van een kaartje toe te voegen aan uw geschenk. Wij zorgen ervoor dat een handgeschreven boodschap naar uw keuze tot bij de gelukkige geraakt.

Dropshippen van uw bestelling?

Wij bij KleineTovenaar.eu nemen u graag wat werk uit handen! Indien gewenst, kunnen wij uw bestelling rechtstreeks dropshippen naar de gelukkige! Op die manier hoeft u niet de deur uit, maar kan uw geschenk direct met een persoonlijke boodschap worden afgeleverd bij de persoon die u wil vieren.

Desgewenst mooi ingepakt

Uw pakje rechtstreeks bij de gelukkige afleveren met een persoonlijke boodschap is leuk, maar waarom niet meteen leuk inpakken ook? Onze inpakservice zorgt ervoor dat bestellingen die redelijker wijze kunnen worden ingepakt, worden voorzien van een mooie geschenkverpakking met lintje en een kaartje, indien gewenst. Dankzij deze service kan u volledig vanuit uw zetel de bestelling plaatsen en achteraf genieten van een blij gezicht! Bovendien maken wij er een erezaak van om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Kiest u voor PostNL dan is de levering meestal binnen 24u na verzending zelfs.

assortiment