Enter your keyword

Goedkope kersenpitkussens kopen

Goedkope kersenpitkussens kopen?

Goedkope kersenpitkussens kopen? Daarvoor bent u bij KleineTovenaar.eu aan het juiste adres! Kersenpitkussens zijn verkrijgbaar in vele diverse uitvoeringen voor groot en klein. Wat dacht u van een hartvormig kersenpitkussen of een hondje, een poes of een lieveheersbeest kersenpitkussentje? Daarnaast is KleineTovenaar.eu ook gespecialiseerd in Therapeutische Kersenpitkussens, bijvoorbeeld in de vorm van een paardenhoef die verkwikkend werkt op uw nek en gaat nekpijn tegen.

Kersenpitkussens voor baby’s

Ook voor de kleinste kapoenen beschikt KleineTovenaar over leuke kersenpitkussentjes. De Cherry Belly Baby Pets en Baby Bugs zijn eenvoudig opwarmbaar in de microgolfoven en beschikken daarvoor over een uitneembaar kersenpitzakje. Kersenpitkussentjes zorgen voor een weldadig gevoel bij uw kleine spruit. Ideaal tegen buikkrampjes en onrustige baby’tjes of bij koude. We hebben ze in verschillende uitvoeringen.

WAKKCBB004DOGgrey

Kersenpitkussentjes voor kinderen

Voor iets grotere kinderen beschikken we over de Cherry Belly Wildlife en Farm assortimenten. Deze kersenpitkussens zijn uitgevoerd als knuffel. en beschikken over een uitneembaar kersenpitzakje. Ze zijn mega cool en vormen een echte, warme knuffel.

WAKKCB0013PSgrey

Therapeutische kersenpitkussens

Onze therapeutische kersenpitkussens van ProFysio zijn ideaal voor mensen met spier- en gewrichtsklachten. Onze kussens worden toegepast als aanvulling bij kinesitherapie en osteopathie. Natuurlijk zijn ze ook terug te vinden in ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, enzoverder. Wanneer u last heeft van nekpijn, gebruikt u best een kersenpitkussen in de vorm van een paardenhoef. Dit past mooi in de nek en zorgt voor een helende werking.

WAWKPF0004grey

Speciale kersenpitkussens

Voor geliefden en ook voor Valentijn in het bijzonder beschikken wij over hartvormige kersenpitkussens in een leuke, metalen geschenkdoos. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

WAWKC0001Hgrey

Goedkope kersenpitkussens kopen = bij KleineTovenaar.eu binnenlopen!

assortiment