Enter your keyword

Goedkope Retro Rollers kopen

Goedkope Retro Rollers kopen?

De goedkope Retro Rollers zijn de bekende, metalen loopautootjes die sinds begin 2014 eigendom zijn van Van der Meulen. Deze goedkope metalen loopautootjes zijn oerdegelijk en staan garant voor uren speelplezier! Het Retro Roller assortiment bestaat uit maar liefst 22 auto’s van uitstekende kwaliteit. U kan kiezen uit standaard loopauto’s in alle kleuren van de regenboog, formule 1 loopauto’s en vliegtuigen voor avontuurlijke kids! Daarnaast zijn er ook loopautootjes uitgevoerd in thema’s, zoals een brandweer, politieauto en sleepauto.

retrorollers

Eenvoudig te monteren

Deze goedkope loopautootjes worden geleverd als eenvoudig te monteren bouwpakket en vragen weinig moeite om in elkaar te zetten. Goedkope Retro Rollers koopt u natuurlijk bij KleineTovenaar.eu. KleineTovenaar biedt een compleet gamma Retro Rollers aan tegen betaalbare prijzen.

Ook als coole decoratie

Wanneer u de Retro Roller loopautootjes goed bekijkt, ziet u dat ze tot in de puntjes zijn afgewerkt. Ze kunnen dus ook prima dienst doen als coole decoratie in uw woonkamer, ontspanningsruimtes, veranda, enzovoorts.

Voldoende voorraad

KleineTovenaar.eu heeft een grote voorraad Retro Rollers in voorraad, zodat we u snel kunnen toeleveren. De Retro Rollers die worden aangeboden op onze website zijn behoudens uitzondering steeds op voorraad. Wanneer u een bestelling plaatst, kan deze meteen verzonden worden via onze koerier PostNL.

assortiment