Enter your keyword

Goedkope verjaardags cadeautjes onder de 10 euro

Goedkope verjaardags cadeautjes en gadgets onder de 10 euro

Je kent ze wel, zo van die leuke kinderfeestjes met een horde kinderen die op woensdag namiddag of op zaterdag komen spelen ter gelegenheid van de verjaardag van uw spruit. Op het einde van een verjaardagsfeestje wordt vaak een leuk cadeautje mee naar huis gegeven met elk kind, maar waar kan je dergelijke cadeautjes vinden en wat mag dat kosten? Wel bij KleineTovenaar.eu zijn we van mening dat dergelijke cadeau’s niet teveel mogen kosten, maar dat ze wel leuk moeten zijn. Daarom hebben wij leuke spulletjes gekozen voor in onze webshop.¬†Goedkope verjaardags cadeautjes en gadgets onder de 10 euro kopen = bij KleineTovenaar.eu binnenlopen.

59752_2

Kleine cadeautjes als bedankje voor de kinderen

Per stuk aanschaffen in plaats van bulk verpakkingen

Bij ons kan u de cadeautjes naar hartenlust combineren en desgewenst een mandje meebestellen om er een leuke grabbelmand van te maken. Geen teleurgestelde gezichten, maar lachende kinderen die net een hele dag plezier hebben gemaakt en een leuk aandenken aan deze dag mee naar huis krijgen. We hebben diverse geschenkjes onder de 10 euro zoals een vliegtuigje , pennen, trapspiralen, autootjes, waterspelletjes en dies meer.

Snelle levering voor uw gemak

Het is al woensdag en zaterdag is het feestje? Snel bestellen dan maar! Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling spoedig verzonden, bijvoorbeeld donderdagochtend. Levering is voorzien binnen 24u bij PostNL en bovendien leveren zij ook op zaterdag… Handig en snel dus!

assortiment