Enter your keyword

KleineTovenaar.eu een verhaal vol passie!

KleineTovenaar.eu een verhaal vol passie!

KleineTovenaar.eu een verhaal vol passie!

KleineTovenaar.eu een verhaal vol passie!

KleineTovenaar is een kleine en bescheiden webshop in speelgoed en geschenkartikelen. Op gestart vanuit het idee dat online shoppen plezier, fun en gemakkelijk moet zijn met de best mogelijke service. Daaruit is KleineTovenaar.eu ontstaan. Daar waar vaak gemakkelijke selecties worden gemaakt, hanteren wij een degelijk en bewust inkoopbeleid waarbij de oprichters Tinne en Nick zelf op zoek gaan naar leuke speelgoed en geschenkartikelen. Onze selectie is gebaseerd op prijs/kwaliteitsverhouding, de fun-factor van een product en originaliteit.

Bewuste keuzes zorgen voor originele producten

Originele producten zoals de Olala poppen zijn ons uitgangspunt. Deze matroesjka poppen zijn levensgroot en oerdegelijk. Ideaal voor de woonkamer, de veranda of op het terras. Een set bestaat uit twee poppen: 1 van maar liefst 40 cm hoog en 1 van circa 28 cm hoog. Ze zijn bruikbaar om uw spullen in op te bergen en hebben een grote decoratieve waarde.

2gne-036

Betaalbare speelgoed en geschenkartikelen

KleineTovenaar.eu is uw leverancier voor betaalbare speelgoed en geschenkartikelen. We beschikken over leuke spulletjes voor baby’s, sportartikelen, houten speelgoed, schoolartikelen, poppen, knutselgerief, Retro Rollers, kersenpitkussens en decoratieartikelen voor in uw huis. Omdat we alles zelf selecteren, kan u hier kwalitatieve, goedkope speelgoed en geschenkartikelen terugvinden