Enter your keyword

Olala matroesjka decoratie kopen

Olala matroesjka decoratie kopen

Heb je altijd al matroesjka decoratie willen kopen? Dan kan je best onze Olala matroesjka decoratie kopen. Deze rubberen poppen zijn oerdegelijk en zijn een afgeleide van de standaard, traditionele houten matroesjka poppen. Je kent ze wel die poppetjes die in elkaar passen Daar waar de traditionele matroesjka sets meestal bestaan uit zeven of acht poppetjes, worden de Olala’s geleverd in sets van twee poppen.

2gne-002Origineel en echt cool!

Afkomstig uit Rusland

De eerste Matroesjka poppen werden rond 1890 voor het eerst vervaardigd in Rusland door een meubelmaker en een schilder. Wellicht werd het idee afgeleid van de bekende, traditionele Japanse gelukpoppetjes. Oorspronkelijk was het bedoeld als kinderspeelgoed, maar intussen is het een gegeerd decoratiestuk in veel interieurs.

Diverse uitvoeringen

Olala matroesjka decoratie kopen is bij KleineTovenaar.eu binnenlopen. Onze sets bestaan dus uit twee poppen. De grootste pop is ongeveer 40 cm hoog en de kleinere pop is circa 28 cm hoog. We hebben de Olala poppen in vier verschillende versies:  een taupe pop met roze appel erop, een taupe pop met groene appel erop en dan ook nog een roze pop met een taupe appel erop en een groen pop met taupe appel erop. Erg mooi voor elk interieur!

2gne-033

Ook leuk rond het zwembad!

Profiteer ervan voor ze op zijn…

assortiment