Enter your keyword

Rebranding KleineTovenaar.eu

Rebranding KleineTovenaar.eu

Rebranding KleineTovenaar.eu

Nieuwe stijl, nog betere service…

De rebranding van KleineTovenaar.eu is een feit! De website van de Kleine Tovenaar onderging de voorbije dagen een grondige update. Het oude logo werd vervangen door een moderner exemplaar dat meer de visie van KleineTovenaar.eu uitstraalt en de hele website werd grondig onder handen genomen. In de komende dagen zullen we meer informatie geven omtrent nieuwe onderdelen, aanpassingen en toevoegingen.

Logo KT 600

Een fris nieuw logo, klaar om weer het beste van onszelf te geven, zoals u gewend was…

Acties en kortingcodes KleineTovenaar.eu

Bekijk ook zeker regelmatig onze actiepagina om de nieuwste actie op de voet te volgen. Heeft u geen behoefte om elke keer zelf te gaan kijken, maar wil u toch graag op de hoogte blijven van de acties en kortingcodes van de KleineTovenaar.eu? Geen probleem, schrij uzelf dan in op onze infomail en ontvang 1x per maand de nieuwste acties en kortingcodes in uw mailbox.

Nieuwe Blog

Dankzij de rebranding van KleineTovenaar.eu en het vernieuwen van de website beschikken we vanaf nu over een leuke blogpagina waarop u de laatste nieuwtjes en leuke weetjes kan nalezen. We houden u op de hoogte en wensen u veel plezier in onze webshop www.kleinetovenaar.eu